X

Boomplantprogramma 2017-18 (inschrijving gesloten)

De stichting Heg&Landschap heeft ook dit seizoen weer de mogelijkheid geboden om plantgoed voor inheemse bomen en struiken te verkrijgen. Particulieren, lokale groepen en organisaties konden tegen een minimale vergoeding plantgoed ontvangen. Dit is, en wordt ook komend seizoen weer mogelijk gemaakt door een samenwerkingsovereenkomst tussen de stichting Heg&Landschap en de Fondation Yves Rocher. Deze Franse organisatie stimuleert wereldwijd het aanplanten van bomen (zie bijv. Ethiopië verslag) om de biodiversiteit te ondersteunen. Heg&Landschap organiseert het Plant-for-the-Planet programma van de Fondation in Nederland voor het 5e achtereenvolgende jaar. Jaarlijks gaat het om maximaal 50.000 stuks bosplantsoen. Door de enorme belangstelling zijn het er dit seizoen wat meer geworden. De inschrijving is nu gesloten. Het inschrijvingsformulier blijft hieronder nog enige tijd staan om eventuele aanpassingen in reserveringen mogelijk te maken.

Wil je meer weten en bekijken of je aan het programma zou kunnen meedoen, lees dan het document Boomplantprogramma 2017-18 en bekijk de lijst met beschikbare soorten (zo lang de voorraad bij de kwekers strekt), maten van het plantgoed en de vastgestelde eigen bijdrage.De prijslijst is op 4 nov. aangepast. Vanaf 4 nov. is de eigen bijdrage Zuurbes en Inlandse vogelkers met resp. € 0,10 en € 0,20 verhoogd, Rosa tomentosa met € 0,10 verlaagd en Ruwe iep is niet beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd en denk je te voldoen aan de gestelde voorwaarden, stuur ons dan per email het volgende:

Je ontvangt z.s.m. antwoord. Heb je vragen stuur ons dan een berichtje. De actie loopt zolang de voorrraad strekt, en dat is per 6 december het geval.

We gaan proberen om de 4-6 weken een afhaaldag te organiseren in Berghem. De mogelijkheid elders af te leveren is toegelicht in Boomplantprogramma 2017-18. .

Voor nadere informatie kun je terecht bij: Lex Roeleveld, E: stichting&hegenlandschap.nl. Vergeet s.v.p. niet je tel.nr. te vermelden.