4
X

Symposium 'Boer blijven in kleinschalig cultuurlandschap'

Op 23 november organiseert Heg&Landschap in samenwerking met de vereniging Noardlike Fryske Wâlden een ééndaags sysmposium in Burgum. Het is de eerste van twee symposia over het behoud en de ontwikkeling van landschappen van betekenis. Het tweede symposium vindt op 12 december plaats in de gemeenste Boxmeer. Lees hier de aankondiging en het programma van het symposium Boer blijven in kleinschalig cultuurlandschap. Hieronder staat het formulier waarmee u zich op kunt geven. Na het opsturen van het formulier ontvangt u direct per mail een bevestiging van inschrijving en de betalingsgegevens.

 

Aanmeldingsformulier

Via dit formulier geef ik me op voor het Symposium “Landschappen van betekenis” op 23 november 2017 te Burgum (Fr.)


Inschrijven als
particulier bedrijf


Aanhef:
mevrouw de heer

Achternaam*:

Voornaam*:

Straatnaam + huisnummer*:
  *

Postcode*:

Plaatsnaam*:

Telefoonnummer*:

E-mail adres*:

Dieetwensen:

Door u aan te melden voor dit symposium gaat u akkoord met de hieronder vermelde voorwaarden:
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.1)

 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht


1) Voorwaarden
Tot twee weken voor aanvang van het Symposium “Landschappen van betekenis” kunt u kosteloos annuleren. Annulering is uitsluitend mogelijk door een bericht te sturen naar Email: r.ceelen@hegenlandschap.nl.

Bij annulering na twee weken voor aanvang van het symposium is er geen teruggave van inschrijfgeld meer mogelijk. Uw reservering mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits 24 uur van te voren aan ons doorgegeven.